Dizajn

Trebate profesionalnu dizajnersku uslugu, bez obzira radilo se o web dizajnu ili pak dizajnu i pripremi za tisak, pronašli ste pravog partnera.

Web dizajn

Osim funkcionalnosti web stranice važna je i estetska komponenta. Iz tog razloga izrađujemo unikatne i jedinstveno dizajnirane web stranice.

Kupljenim dizajniranim predloškom se možda može uštedjeti koja kuna, no zacjelo to nije cijena ugleda ukoliko se dogodi da je dizajn vaše web stranice jednak onome još drugih 20 web stranica dostupnih na internetu koje su također kupile gotov predložak.

Virtualni vizualni indentitet je važan u predstavljanju vašeg poslovanja, brenda ili tvrtke baš kao i onaj na posjetnici, memorandumu ili oslikanom vozilu.

Mi nudimo usluge grafičkog dizajna po mjeri korisnika, naša su rješenja unikatna, a korisnici zadovoljni.

S obzirom da su naše web stranice pogonjene vlastitim CMS rješenjem, u mogućnosti smo gotovo sve vaše potrebe oko dizajna i funkcionalnosti zadovoljiti, bez obzira od tipa internet projekta koji želite ostvariti.

Vizualni identitet

Novi poslovni subjekti, startupi, ili čak novi internet projekti često nemaju jasnu viziju kako i na koji način bi se željeli prezentirati na tržištu.
Često nam se događa da s korisnicima koji žele novi web dođemo do zaključka da je možda pravo vrijeme za rebrendiranje, za promjenu ili osvježenje logotipa starog 20-tak godina i slično.
S obzirom da želimo upoznati svakog korisnika s kojim radimo, a često nam to ulazi u svakodnevnu rutinu kako bismo bili u mogućnosti naučiti kakvo je njegovo tržište, kakvi su njegovi korisnici, kakve proizvode nudi, sve  to kako bi ga što bolje prezentirali na webu. To nam upravo pomaže da za korisnika osmislimo kompletni vizualni identitet, što u konačnici znači i polaznu točku za kreiranje brenda.
Iz tog razloga u mogućnosti smo Vam ponuditi:
  • izradu žiga, znaka, loga i logotipa
  • posjetnica i memoranduma
  • kataloga, prospekata, brošura, letaka i drugih promotivnih materijala

Priprema za tisak i stolno izdavaštvo

Za potrebe tiska promotivnih materijala, potrebno je osim dizajna i idejnog rješenja izraditi i standardnu pripremu za tisak, pripremiti sve materijale, obraditi ih, ukomponirati u finalni dokument s kojim je korisnik slobodan odabrati bilo koju tiskaru za realizaciju svojeg tiskarskog projekta, bez obzira radilo se o malim stvarima poput posjetnice ili pak plakata, brošura, kataloga i slično.
Svi naši projekti sastoje se od kompletnih materijala:
  • dokumenta  za tisak u standardnim grafičkim vektorskim formatima
  • popratnih resursa (fotografija u visokoj razlučjivosti, fontova i slično)
  • naputaka za tiskaru
  • jasno naznačenih margina, boja i slično
S našom pripremom nema greške kod tiska.

Jedinstvena usluga

S mnogobrojnim korisnicima ostvarujemo stalni partnerski odnos i često se korisnici vraćaju realizirati nove projekte osim na primjer web stranice.
S obzirom da su gotovo sve naše usluge (osim infrastrukturnih, npr.: hosting) na neki način vezane uz dizajn, korisnici su prepoznali prednost rada s jednom agencijom za realizaciju svih svojih projekata - manje brige, problema u komunikaciji, nestalih materijala i slično. Saznajte više o jedinstvenoj usluzi koju pružamo ovdje.