Google AdWords program i oglašavanje na društvenim mrežama

Stotine korisnika interneta u Hrvatskoj na internetu upravo traže ono što Vi i vaša tvrtka nudite. Posjedovati samo dobru internet stranicu više nije dovoljno. Uz minimalni marketinški budžet osigurajte si investiciju, a ne trošak uz Google AdWords program.

Za sve one koji ciljaju na direktno oglašavanje fizičkim osobama, prodaju proizvoda ili usluga, koji žele povećati svjest o brendu, savjetujemo oglasnu kampanju na facebook društvenoj mreži s precizno ciljanim oglasom za točno određenu skupinu osoba, osobama određenog spola ili dobi.

Za koju god opciju da se odlučili, uspijeh je zajamčen i rezultati jasno vidljivi.
Vaš je marketing budžet zacjelo ograničen, stoga je optimizacija troškova marketinga jedan od prioriteta svake tvrtke. Zacjelo Vam je želja povećati svjesnost o vašem brendu, proizvodu, vašim uslugama, ponudama. Želite da što više ljudi u što kraće vrijeme sazna za vaše akcijske ponude, želite promovirati događaj, tehnologiju ili uslugu - upravo ste završili vašu pretragu.

Provjerite Google AdWords uz 500 kn početnog budžeta

Google AdWords program sustav je ciljanog plaćenog oglašavanja na najpoznatijoj svjetskoj internet tražilici: Google.com i njihovoj mreži partnera (display network), a Vi možete postati dio te mreže i to bez rizika - jer Vam poklanjamo 500,00 kn početnog budžeta!

Čitaj više

Oglašavanje na najvećoj društvenoj mreži - facebooku

Ukoliko pružate usluge i ukoliko prodajete proizvode, a krajnji kupci su Vam fizičke osobe, jedan od najboljih izbora za ulaganje u ciljani marketing su facebook oglasi i povećanje aktivnosti na društenim mrežama.

Čitaj više