Provjerite Google AdWords uz 500 kn početnog budžeta

Google AdWords program sustav je ciljanog plaćenog oglašavanja na najpoznatijoj svjetskoj internet tražilici: Google.com i njihovoj mreži partnera (display network), a Vi možete postati dio te mreže i to bez rizika - jer Vam poklanjamo 500,00 kn početnog budžeta!
Sigurni smo da ste već upotrijebili riječ googlati, ili barem ste čuli za taj pojam. Ako niste, guglanje je postalo sinonim za pretraživanje na internetu... što dodatno ide u prilog činjenici da je Google najjači, najkorišteniji i najprecizniji servis za pretraživanje informacija na internetu.
Upravo Vam Google omogućava da svoj budžet za marketing, ma koliko on bio velik ili mali uložite u Google AdWords program kako biste racionalno, uz maksimalnu kontrolu troškova osigurali da se vaši oglasi prikazuju upravo ljudima kojima su takve usluge ili proizvodi koje Vi i vaša trvtka nudite.

Zašto je Google AdWords program dobar za Vas?

Zbog toga što je moguće precizo definirati kojim ljudima, na kojoj lokaciji, u koje doba dana i za koje pojmove pretraživanja će dobiti Vaš oglas. S obzirom da se oglasi prikazuju samo ljudima koji trebaju ono što Vi i vaša tvrtka nudite, šanse za realizacijom i ostvarenom prodajom su neizmjerno veće, a marketinški budžet se pametno ulaže u važne oglase - ukratko: trošite manje, dobijate više.

Kako pokrenuti Google AdWords kampanju?

Tu na scenu stupamo mi. Uz prethodne dogovore s Vama, analizu vašeg postojećeg stanja, analizu konkurencije, vaših proizvoda i/ili usluga kreiramo plan i budžet za najefikasniju promociju na internetu.

Koliko to zapravo košta i kako funkcionira?

Ograničenja nema, a niti minimalnih limita. Budžet se definira po kampanji na dnevnoj bazi, sukladno potrebama vaše tvrtke, vaše konkurencije i ciljeva koje želite ostvariti. Kao što gotovo svugdje biva... i ovdje vrijedi pravilo što više, to bolje, ali na sreću, imate jednake šanse za dobre rezultate kao i vaša veća, moćnija i bogatija konkurencija.

Zašto je važno posvetiti upravljanje oglasnom kampanjom iskusnom timu poput nas?

Jer ćemo mi za Vas, na temelju višegodišnjeg iskustva i znanja prikupljenih na desetak projekata moći savjetovati kako da organizirate kampanju i maksimizirate prihode, a to je razlika između trošenja novaca i ulaganja u marketing.
Osim toga, stalnim nadzorom vaše kampanje u mogućnosti smo pravovremeno reagirati na promjene na tržištu, kojima osiguravamo da se vaši oglasi uvijek prikazuju na pravom mjestu te da se budžet ne troši uzaludno.

Koje ciljeve možemo ostvariti oglasnom kampanjom na Google AdWords mreži?

  • Povećanje broja posjeta stranici
  • Povećanje penetracije vašeg brenda ili izgradnju brenda na tržištu
  • Ciljano oglašavanje konkretnih proizvoda i usluga korisnicima koji traže upravo to što Vi i vaša tvrtka nudite
  • Povećanje prihoda vaše internet trgovine
  • Oglase možemo prikazati na određenom teritoriju (mjesto, regija, država)
  • Oglase možemo prikazati na određenom tipu uređaja (stolno računalo, tablet, smartphone...)
  • te mnoge druge

Još niste uvjereni? - poklanjamo Vam 500,00 kn početnog budžeta!!!

Za sve naše nove korisnike osigurali smo vaučere u iznosima od 500,00 kn. Tim budžetom Vam možemo pokazati kako kvalitetna kampanja može djelovati na Vaše poslovanje. Bez rizika.