Naše usluge

ICT media pruža kompletnu uslugu digitalne agencije - kako pri prvom predstavljanju na internetu, tako i onima kojima je potreban kompletan remake, kako vizualnog identiteta, tako i operativne i funkcionalne komponente web sjedišta.
Problem internet poslovanja nije isključivo vezan uz samu web stranicu ili njezin izgled. Ono što mi pružamo korisniku može biti samo pojedini segment usko specijalizirane usluge, ili pak, za korisnike uvelike bolje rješenje - kompletan presjek usluga u sferi internet poslovanja, vizualnog identiteta i infrastrukturno rješenje u vidu hosting usluge, zakup domene, organizacija komunikacije putem e-maila.

Jedinstvena usluga web dizajna, grafičkog oblikovanja, pripreme za tisak, realizacije web projekta

Naši su korisnici prepoznali prednost rada s jednom agencijom - jednim timom ljudi koji rade na projektima grafičke pripreme i dizajna. Ta prednost se manifestira u značajnoj uštedi resursa u vidu vremena i financija - umjesto opetovanog pojašnjavanja svakom novom izvođaču radova grafičkih usluga - jednom dogovoreni standardi su uvijek tu.

Čitaj više

Žurna realizacija nove web stranice

Često se korisnici nalaze u situaciji gdje zbog određenih okolnosti trebaju realiziran web projekt u kratkom roku. Da li zbog investitora u projekt, da li zbog uvjeta natječaja, realizacije EU projekata, mi ćemo to obaviti brzo i kvalitetno.

Čitaj više

Savjetovanje, projektiranje i realizacija web projekata svih tipova

Svakodnevnom komunikacijom s korisnicima dobijamo informacije o raznim idejama, za razne projekte. Korisnici često nisu svjestni svih tehnoloških prepreka koji će stati na put prilikom realizacije ideje. Obratite nam se, možda će naše višegodišnje iskustvo pomoći da svoju ideju pretvorite u uspješan projekt.

Čitaj više

Održavanje web stranica

Jednom kada je web stranica postavljena i aktivna, te kada su svi sadržaji objavljeni, veliki problem s kojim se često korisnici susretnu jest održavanje web stranica.

Čitaj više

Registracija domena i hosting usluga

Ukoliko ste upoznati s pojmovima poput: DNS, SSL, VPS, host, registar domena, TTL, SOA, razumijete što znače te čemu služe, možda je bolje da posjetite odmah ovaj članak. Ukoliko vam ništa iz prethodne rečenice nije poznato, a trebate smjestiti web stranicu na web server te želite komunicirati putem e-maila i želite iskoristiti svoje pravo na besplatnu .hr domenu - na pravom ste mjestu.

Čitaj više

Migracija domena i web stranica na novi server

Ukoliko želite već postojeću domenu ili gotov web projekt preseliti na naše servere, na neku od naših hosting usluga, opustite se i uživajte, a teži dio posla prepustite nama.

Čitaj više