Migracija domena i web stranica na novi server

Ukoliko želite već postojeću domenu ili gotov web projekt preseliti na naše servere, na neku od naših hosting usluga, opustite se i uživajte, a teži dio posla prepustite nama.
S postojećim pružateljem usluga niste zadovoljni ili jednostavno imate web projekt koji je spreman za lansiranje, mi Vam možemo pomoći da to odradite bez većih problema, iako se oni ponekad čine neriješivim.

Migracija na nove poslužitelje bez prekida rada usluga

Često dobijamo pitanja "Je li moguće preseliti web stranicu i hosting paket na naše servere bez da dođe do prekida u funkcionalnsti?". Odgovor je: da, moguće je.
Pomnim planiranjem i organizacijom, u mogućnosti smo preseliti postojeću web stranicu i hosting uslugu bez bilo kakvih prekida u radu potrebnih usluge.
Nakon migracije, web stranica će i dalje nastaviti neometano raditi na našim serverima, kao i nove e-mail poruke kada počnu stizati na naš poslužitelj.
To nam sve omogućava naša komplenta infrastruktura (DNS serveri i web serveri), a pravovremenim i točnim modificiranjem domenskih zapisa omogućavamo gotovo trenutni prelazak na novu infrastrukturu.

Ukoliko se odlučite za našu hosting uslugu
  • nećete izgubiti niti jednog posjetitelja web stranice
  • nećete izgubiti niti jednu prodaju
  • nećete izgubiti niti jednu e-mail poruku