Savjetovanje, projektiranje i realizacija web projekata svih tipova

Svakodnevnom komunikacijom s korisnicima dobijamo informacije o raznim idejama, za razne projekte. Korisnici često nisu svjestni svih tehnoloških prepreka koji će stati na put prilikom realizacije ideje. Obratite nam se, možda će naše višegodišnje iskustvo pomoći da svoju ideju pretvorite u uspješan projekt.
Inovativnost je zasigurno vrlina, no kada se radi o novim tehnologijama - realizacija takvih projekata često bude kamen spoticanja.

Savjetovanje / consulting za realizaciju web projekata

Neki od članova našeg tima potkovani su s više od desetak godina radnog iskustva na realizaciji različitih web projekata, upoznati s tehnologijom potrebnom za realizaciju takvih projekata i svakodnevno prate informacije i novosti koje bi baš Vama i vašem projektu pomogle da zaživi.
Obratite nam se s povjerenjem, prezentirajte nam vašu ideju i dopustite nam, ukoliko smo u mogućnosti - da Vas savjetujemo i pomognemo u realizaciji projekta.

Upravljanje projektima

Imate ideju za koju je potreban tim ljudi  različitih profila, znanja i mogućnosti - nema problema. Naša široka mreža pouzdanih partnera omogućit će jednostavnu komunikaciju i uz što manji broj kvalificiranijih stručnjaka omogućiti da se Vaš projekt privede kraju u što je kraćem mogućem periodu.

Realizacija internet baziranih projekata

S obzirom da posjedjemo znanja, iskustva i kompletnu infrastrukturu za realizaciju web baziranih projekata bilo kojeg formata, u mogućnosti smo ponuditi kvalitetnu, brzu i povoljnu uslugu realizacije, te kasnijeg nadozra projekta kako bi osigurali njegovu dugovjećnost.