Izrada web trgovina s ili bez mogućnosti plaćanja kreditnim karticama

Najbolji način za povećanje prometa i prodaje vlastitih proizvoda i usluga je zasigurno vlastita web trgovina. Ukoliko ponudite posjetiteljima web stranica da jednostavno kupe proizvod ili naruče uslugu.
Web trgovinom ili popularno zvanim web shopom osigurali ste da vaši korisnici budu usluženi 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Korisnici mogu u bilo koje doba dana ili noći u tjednu jednostavnim postupkom naručiti i platiti proizvod ili uslugu iako je vaša trgovina zatvorena.
E-poslovanje omogućava B2B i B2C rješenja, maloprodajne i veleprodajne trgovine, sustave za naručivanje opreme, roba i usluga od strane poslovnih partnera i slično.

Web trgovina bez mogućnosti plaćanja kreditnim karticama

Online, interaktivni katalog proizvoda, omogućava prikaz posjetiteljima web stranice cjelokupnu paletu proizvoda i usluga, baš kao i punopravni web shop, s razlikom da će nakon izvršene narudžbe korisniku biti poslana ponuda ili nalog kojim je narudžba opreme/usluga potvrđena, dok će vašim djelatnicima na e-mail adresu doći i informacija o novoj narudžbi.
Korisnik može izvršiti uplatu po izdanoj potvrdi, a vaši djelatnici po zaprimljenoj uplati kreću s procedurom izrade računa i isporuke robe.
Ovo je idealan način za početak/ulazak u svijet e-poslovanja za one koji tek počinju s ponudom proizvoda na tržite.

Web trgovina s mogućnošću plaćanja kreditnim karticama

Za već uhodani posao u sferi ponude/prodaje proizvoda i usluga putem interneta, ili za one odvažne koji su uz dodatno uložena sredstva i trud voljni omogućiti posjetiteljima svoje web stranice kupnju proizvoda, osim gore navedenih procedura, jedna od razlika je i mogućnost integracije plaćanja kreditnim karticama, što je zaokružilo i automatiziralo proces ponude proizvoda i/ili usluge kupcu.
Prilikom zaključivanja transakcije kreditnom karticom, kreira se i fiskalni račun, tako da je naše web shop rješenje idealno za male operacije kojima će naš web shop sustav biti i jedina poslovna aplikacija - Idealno za sve tipove proizvoda i usluga.

Tehnologija izrade web shopa

Web shop rješenje koje nudmo temeljimo na vlastitom CMS sustavu, pomoću kojeg imate mogućnost kreirati i upravljti strukturom sadržaja web stranice na najjednostavniji mogući način. Svi detalji koje je moguće urediti pomoću CMS sustava moguće je urediti i u web shopu, s naravno, dodatnim opcijama: cijena proizvoda i specifikacija proizvoda.