Web dizajn i vizualna komunikacija s korisnicima

Osim funkcionalnosti, estetika je također strahovito važan element svakog web projekta, stoga nam posvetite povjerenje da kreiamo vaš vizualni identitet na internetu. Mi Vam nećemo prodati kupljeni ili besplatni predložak za vašu web stranicu, dizajnirat ćemo svoj, samo za Vas, unikatan i funkcionalan, i biti će prilagođen za prikaz na pametnim telefonima i tablet uređajima.

Ovisno od potreba korisnika, dizajniramo prilagođeni predložak za web stranicu upravo za vašu namjenu - i ničiju više. S nama se neće dogoditi da na internetu nađete još nekoliko stranica istog dizajna kao i vaša.
Također, temu stranice smo u mogućnosti prolagoditi vašim postojećim vizualnim karakteristika (npr.: logo) ukoliko ste se odlučili za novu internet stranicu.

Unificirana usluga dizajna

Ukoliko pokrećete svoj posao i paralelno se želite predstaviti na internetu, tada za Vas pružamo još jednu pogodnost - u mogućnosti smo Vam ponuditi kompletno oblikovanje vizualnog identiteta u paketu (dizajn loga, tipografije, promotivnih materijala, memoranduma, reklama, posjetnica, kataloga...).