Cjenik hosting paketa

Naši hosting paketi kreirani su za optimalno poslovanje svakog tipa korisnika, bez obzira radilo se o malim ili velikim tvrtkama, nevladine organizacije ili pak za osobnu primjenu.

HB poslovni hosting paketi - cjenik

Poslovni hosting paketi sjajno su rješenje za sve oblike internet poslovanja kako za male i srednje tvrtke, tako i velike tvrtke koje još uvijek nemaju potrebu za vlastitom infrastrukturom.

Čitaj više

HP osobni hosting paketi - cjenik

Osobni hosting paketi prilagođeni su funkcionalno i cjenovno privatnim, uglavnom nezahtjevnim korisnicima, s malim brojem e-mail adresa koje neće služiti za razmjenu velikih količina poruka.
Omogućena je osnovna funkcionalnost,  no bez prviše naprednih opcija koje dodatno poskupljuju uslugu - bez uštede na kvaliteti usluge.

Čitaj više

HR reseller hosting paketi - cjenik

Reseller hosting paketi namijenjeni su tvrtkama s većim brojem internet projekata, web dizajnerima i web entuzijastima kao i tvrtkama koje pružaju uslugu izrade internet stranica.
Reseller hosting paketima agencijama i malim web dizajnerski timovima koji žele svojim korisnicima pružiti kompletniju uslugu, ali se s tehničkim stvarima nemaju vremena baviti.

Čitaj više

Hosting paketi po mjeri

Jedan smo od rijetkih pružatelja usluga u RH koji osim standardnih hosting paketa možemo ponuditi potpuno prilagođen hosting paket.
Za sve detalje i vaše potrebe molimo Vas da se bez ustručavanja javite sa svojom idejom i potrebama.

Čitaj više