Posebnosti naše hosting usluge

Plesk control panel

Upravljanje svim hosting paketima vrši se putem Parallels Plesk kontrol panela koji omogućava korisnicima jednostavno upravljanje hosting uslugom i detaljan uvid u stanje hosting paketa i zauzeća njegovih resursa i to 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.
Plesk control panel svijetski je poznati sustav za upravljanje hosting uslugom. Za više detalja posjetite stranicu proizvođača.

Čitaj više

Hosting optimiziran za posebne primjene

Naši serveri dolaze spremni za instalaciju i odlične performanse najpoznatijih open source web aplikacija poput WordPresa, Joomle, Drupala, Magento web trgovine i mnogih drugih.

Čitaj više

Datacentar

Sigurnost, kvaliteta i pouzdanost naše usluge je bez premca, a to je sve osigurano vrhunskim tehničkim rješenjima u datacentru, gdje su smješteni svi naši serveri. Svi naši hosting paketi, kao i sami VPS i dedicirani serveri smješteni su u vrhunskom datacentru u Njemačkoj, a kvalitetni partneri i vrhunska oprema osiguravaju da su serveri i sve usluge bez premca i kompromisa što se tiće brzine i pouzdanosti.

Čitaj više

Jamstva kvalitete hosting usluge

Kako biste bili sigurni da dobijate najbolju hosting uslugu za uloženi novac, ICT media će se potruditi da stvari rade kao podmazane.

Čitaj više